On-the-go sandwich met pittige Koreaanse kalkoen

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de komkommer: Was de komkommer. Snij in schijfjes. Plet het mosterdzaad in een vijzel. ...
Ingrediënten: zuurdesembrood, komkommer, wittewijnazijn, rietsuiker, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Veggie sushi met avocado en watermeloen en aardbeien-rodebietenslush

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de rodebietenslush: masseer de limoen. Halveer en pers uit. Meng selderijzout met chili. ...
Ingrediënten: ijsblokjes, aardbeien (bevroren), rodebietensap (vers), limoen (sap), agavesiroop of honing (eventueel voor de kinderen)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch 4 personen

Vissoep met kerrie en munt

Pel en snipper de ui. Snijd de prei in ringen. Stoof de ui glazig in de boter. Voeg de prei toe en stoof gaar. ...
Ingrediënten: witte vis, ui, wit van prei, boter, bloem
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Soep 4 personen

Energie drankje van groenten en fruit

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het drankje aan de hand van de  video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Dranken 4 personen

Boekweitnoedels met peultjes

Ann Vertriest

Kook de noedels in gezouten water volgens de aanwijzingen op het pak, spoel grondig onder koud water. Doe in een ...
Ingrediënten: boekweitnoedels per persoon, grof gehakte walnoten, peultjes, shiitake champignons, lente-uitjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Kipsalade met witloof

Truong Thi Quyên (Gwen)

Rooster de gepelde pindanoten in een pan. Gebruik hiervoor geen vetstof. Scheur de gekookte kipfilet in stukjes. ...
Ingrediënten: limoen, kipfilet (gekookt), witloof, ui, in zeer fijne plakjes, gepelde ongezouten pindanoten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Salade 4 personen