Zelfgebakken brood met spinazie en lente-ui en heerlijke ricotta-pestodip

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor het brood: verwarm de oven voor op 190°C. Mix lente-ui, spinazie, ei en olijfolie fijn. ...
Ingrediënten: ricotta, peper, zout, olijfolie, citroen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Lekker Iers: sodabrood

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een bakplaat licht in met wat zachte Kerrygold boter en strooi er vervolgens ...
Ingrediënten: boter (Kerrygold), bloem, volkorenbloem, zout, natriumbicarbonaat
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Spekbrood

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

...
Ingrediënten: gist, gerookt spek, voltarwe bloem, water, zout
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Broodjes 4 personen

Cava Sangria

Doe al het fruit in één grote glazen kan, voeg de kaneelstokjes en 2 takjes munt toe en zet het afgedekt in de ...
Ingrediënten: perzikken (in schijfjes), sinaasappel (in dunne schijfjes), aardbeien, frambozen of druiven (gehalveerd), verse geperst grapefruit- of sinaansappelsap, kaneel
Beginner Tussen 60 en 90 minuten

Heerlijke sangria van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de sangria aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: appelsienen, aardbeien, blauwe bessen, druiven, rode bessen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Spaans 4 personen