Jan in de zak

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Doe de bloem in een kom. Voeg de suiker, zout en de eieren erbij. Warm de melk zachtjes op in een steelpannetje ...
Ingrediënten: melk, gist, eieren, witte kristalsuiker, bloem
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Brood bakken

Piet Huysentruyt - SOS Piet

...
Ingrediënten: witte bloem, bruine bloem, zout, gist, water
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Gebak 4 personen

Glutenvrij maïsbrood

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de bloem samen met het zout en de suiker in een kom. Los de gist op in het lauwe water. Voeg de opgeloste gist, ...
Ingrediënten: suiker, water, lauw water , boter, gist
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Broodjes 4 personen

Croissants met stevia

Begin door je oven voor te verwarmen op 170°C. ...
Ingrediënten: tarwebloem, zakje gist, ei, boter, karnemelk
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Ontbijttaart met aardbeien

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap.  ...
Ingrediënten: Havermout, Notenmix, Eiwitten, Honing, Zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten 4 personen

Roggeverdoemeke van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: volkoren roggemeel, speltmeel, gist, kokosbloesemsuiker, kokosolie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten 4 personen