Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

Pascale Naessens

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de tomaten in fijne plakjes, snijd het harde witte gedeelte weg. Leg twee ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 2 personen

Hapje met rauwe ham, noten, paddenstoelen en bladpeterselie

Pascale Naessens

Hak de hazelnoten grof in een mixer en snijd de bladpeterselie fijn. Zet opzij. ...
Ingrediënten: rauwe ham, hazelnoten, bruine champignons, sjalotjes, xeresazijn (of balsamicoazijn)
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hapje 2 personen

Gebakken peer met geitenkaas

Pascale Naessens

Snijd de peren in kwarten en verwijder het klokhuis, maar schil ze niet. Bak ze ongeveer 10 minuten op een zacht ...
Ingrediënten: plakken geitenkaas, peren, krulsla, verse rozemarijn, walnoten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Salade 2 personen

Exotische tofoesalade

Sonja Kimpen

Bereid de tarwekorrels (zie verpakking). Giet af en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: gebakken tofoereepjes, groentebouillonpoeder, tarwekorrels, cactusvijgen (kan ook met ander exotisch fruit zoals mango, papaja,...), gedroogd exotisch fruit
Beginner Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Staartvis met rode kool

Sonja Kimpen

Halveer de kool, verwijder de dikke witte kern en snijd in zeer fijne reepjes. Was de appels, verwijder het klokhuis ...
Ingrediënten: staartvis, rode kool, harde appels, rapen, hazelnoten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Zalm-venkelcombi

Sonja Kimpen

Kook de ongeschilde aardappeltjes gaar in lichtgezouten water. ...
Ingrediënten: zalm (ongeveer 100 gr per stuk), kleine, vastkokende aardappeltjes, stevige venkelknollen, stevige wortelen, courgette
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Salade met eendenborst, avocado en tomaat

Sonja Kimpen

Ontkorst acht sneden brood en toast. ...
Ingrediënten: tomaten, pijnboompitten, verse tijm, peper, zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Salade 4 personen

Gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de Romeinse sla. Neem een mooie schotel en leg wat Romeinse sla in de schotel. Snij de rest van de sla fijn. ...
Ingrediënten: edamamebonen, daikon, Romeinse sla, waterkers, sjalot
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Japans Salade 4 personen

Sandra's Slimme Tips: Gezonde bechamelsaus

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Haal de bloemkool uiteen in roosjes en kook hem goed gaar in gezouten water.  ...
Ingrediënten: bloemkool, rijstdrink, Handvol gemalen kaas (gruyère, emmenthal...), Snufje muskaatnoot, Peper en zout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten 4 personen

Gezonde croque van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze croque aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen