Asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Bereid de asperges: Maak de asperges schoon. Schil rondom van de punt naar beneden. Snij het 'kontje' ...
Ingrediënten: Belgische asperges, Griekse yoghurt, verse mayonaise, komkommer,
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Sandra's Slimme Start: Rijstnoedels met Chinese kool en gehakt

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Meng in een kom het gehakt met de helft van de gember en de knoflook. Kruid bij met peper en zout. ...
Ingrediënten: kalfsgehakt, gember, geraspt, knoflook, geperst, sojasaus, sesamolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch 4 personen

Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het roosteren van de macadamianoten. Leg ze op een ovenplaat en zet ze ongeveer 5 minuutjes in een oven ...
Ingrediënten: kabeljauw, selder, groene kool, bieslook, cottage cheese
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Hak het chilipepertje fijn en pers de knoflook. ...
Ingrediënten: tomatenblokjes, olijfolie, wortel, zoete aardappel, rode paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Peterseliesoep met gekruide tofu-blokjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de aardappel, prei, sjalot, ui en de 2 teentjes look fijn en stoof ze aan in wat boter. Bevochtig alles ...
Ingrediënten: groentebouillon, water, peterselie, aardappel, prei met groen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Soep 4 personen