Kabeljauw met mosterd-sojasaus en tomaten

Pascale Naessens

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de tomaten in fijne plakjes, snijd het harde witte gedeelte weg. Leg twee ...
Ingrediënten: kabeljauwfilets, tomaten, mosterd, sojasaus,
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 2 personen

Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de tongrolletjes: fileer de tong. Snij van de staart tot de kop langs de middengraat. Hou je mes tegen de ...
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Scampi-en-dadeltinteling

Sonja Kimpen

Bak de scampi beetgaar in de olie en kruid met kurkuma- en kerriepoeder. ...
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Salade 4 personen

Staartvis met rode kool

Sonja Kimpen

Halveer de kool, verwijder de dikke witte kern en snijd in zeer fijne reepjes. Was de appels, verwijder het klokhuis ...
Ingrediënten: staartvis, rode kool, harde appels, rapen, hazelnoten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Zalm-venkelcombi

Sonja Kimpen

Kook de ongeschilde aardappeltjes gaar in lichtgezouten water. ...
Ingrediënten: zalm (ongeveer 100 gr per stuk), kleine, vastkokende aardappeltjes, stevige venkelknollen, stevige wortelen, courgette
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Hoofdgerecht 4 personen

Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 200°C. ...
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mediterraans 4 personen

Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Je kan dit maken met gegaarde kippenbillen. Heb je dit niet? Gaar dan de kippenbillen in een lekkere bouillon. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Ravioli met ricotta, selder, pecorino en Lomo

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kneed de bloem met zout, eitjes en olijfolie.  ...
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans 4 personen

Ovenschotel met kip, paprika en krieltjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bereid de ovenschotel aan de hand van de stap-voor-stap-video. ...
Ingrediënten: krielaardappelen, rode paprika's, snoeptomaatjes, tomaten, rode ui
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Kabeljauwhaasje met amandelkorst en wortelpuree

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit gezonde visgerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: wortelen, rode ui, olijfolie, ras el hanout, curcuma
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen