Koude soep van avocado en spinazie

Pascale Naessens

Versnipper het knoflookteentje en fruit het aan in wat olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat heel kort meestoven, ...
Ingrediënten: rijpe avocado's, citroen, verse spinazie, knoflook, lente-uitje
Beginner Minder dan 15 minuten Soep 4 personen

Asperges à la flamande à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Gekookte asperge met citroenbotersaus

Schil de asperges en blancheer ze vervolgens in een pan met kokend water gedurende 1 tot 2 minuten tot ze zacht ...
Ingrediënten: asperges, pancetta, olijfolie, room, dijonmosterd
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Ganzenlever gebakken met appels en Calvados

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de appels in 8 en verwijder het klokhuis. Smelt een klontje boter in een kleefpan op een zacht vuurtje. Laat ...
Ingrediënten: ganzenlever, appels, calvados, boter, arachideolie
Beginner Minder dan 15 minuten Voorgerecht 4 personen

Scampibrochette met appel en currymousseline

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Pel de scampi en laat het staartje eraan, haal het darmkanaal eruit. Prik de scampi’s op een brochette. Kruid ...
Ingrediënten: appel, curry, tomaat, eidooiers, water
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Groene asperge en zeebaars

Mitch Coldenhoff - Coupe Soleil

Schil de asperge en snij de kopjes er af. Kook de asperge staafjes gaar in gezouten water en grill ze daarna in ...
Ingrediënten: gedroogd brood, fijngesneden koriander, crème van balsamico, zeebaarsfilets, groene asperges
Beginner Minder dan 15 minuten Voorgerecht 4 personen

Oesters met honing, limoen, gember en pepperoni

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Haal de oesters uit de schelp en vang het sap op. Kook het sap samen met de witte wijn,de sjalot, de look, het ...
Ingrediënten: platte oesters
Beginner Minder dan 15 minuten Voorgerecht 4 personen

Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Mix alle groenten en kruiden samen in de blender.   ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Spaans Soep 4 personen

Courgettevelouté met munt en feta

...
Ingrediënten: courgettes, bintjesaardappelen, feta, munt, peper en zout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Frans Soep 4 personen

Carpaccio van sint-jacobsvruchten met balsamico en basilicum

Albert Verdeyen - Start to Cook

Snijd de sint-jakobsvruchten in zo dun mogelijke sneetjes. Als je de sint-jakobsvruchten eerst een half uurtje ...
Ingrediënten: olijfolie, sint-jakobsvruchten, verse basilicum, balsamicoazijn, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Voorgerecht 4 personen