Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen

Wout Bru

Bereid de pistousaus: vermeng stukjes tomaat met knoflook, gehakte basilicum, peper, zout en wat wijnazijn. ...
Ingrediënten: knoflookpuree, saffraan, tomaat (in brunoise), tomaat, basilicum
Expert Tussen 30 en 60 minuten Voorgerecht 4 personen

Risotto met burrata en Mediterraanse smaken

Roer de burrata en ricotta door mekaar en voeg een snuifje zout toe. ...
Ingrediënten: Carnaroli del Pavese Gran Riserva risottorijst, verse melk, opgewarmd, burratakaas, ricotta, gedroogde olijven, fijngehakt
Expert Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 6 personen

Soep van krabbenpoten met cognac

Yanaïka Skrzyszkowiak

Snij alle groenten grof, en stoof ze aan in wat olijfolie. Snij het citroengras middendoor en dan in grove stukken. ...
Ingrediënten: goede boter, citroengras, citroen, krabbenscharen, Cognac
Expert Tussen 30 en 60 minuten Soep 4 personen