Filet mignon van kalf met morieljes
Ingrediënten: filet mignon van kalf, mosterd, diepgevroren morieltjes, volle room, kalfsfond
Gekonfijte kabeljauw met crème van prei
Ingrediënten: kabeljauwhaasje van 120 à 150 gr, preiwitten + 1 prei, druivenpitolie, grof zeezout en peper, chilipepertjes
Entrecote met tomatenboter
Ingrediënten: boter, ketchup, gedroogde kruiden (tijm, oregano en vooral dragon), worcesterhiresaus, Piment d'Esplette
Gemarineerde tomaat, paddenstoel, crumble van zwarte olijf en granité van Granny Smith
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: tomaten, zwarte olijven, sinaasappel, granaatappel, enoki paddestoelen
Panna cotta, verbenamousse en-meringue en citroengranité
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: suiker, citroenverbena-bladeren, eiwit, vanillestokjes, druivenpitolie
Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Rijstpap met confituur van rode vruchten en violet meringue
Ingrediënten: melk, dessertrijst, suiker, vanillestok, melk