Panna cotta van honing en amandelnoten

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

...
Ingrediënten: gelatineblaadjes, room, Griekse yoghurt, suiker, honing
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Open Keuken met Sandra Bekkari: Appelchips en polenta nuggets

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: Rode appels, Kaneel, Paprikapoeder, Cayennepeper, Snelkookpolenta
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten 4 personen

Limoenkaastaart

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Maak eerst de bodem. Neem hiervoor de koekjes en breek ze in grote stukken. Smelt de boter, los daar de suiker ...
Ingrediënten: boter, rietsuiker, verse kaas, petit beurre koekjes, ricotta
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Dessert 6 personen

Kaaskroketten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Smelt de boter in een pot en voeg de bloem toe. Laat even aanbakken tot een roux. Giet er de melk op en blijf roeren ...
Ingrediënten: melk, groentenbouillon, gemalen kaas, bloem, boter
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Knishes

Voor de aardappelvulling: Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken. Plaats in een kookpot met koud water ...
Ingrediënten: ruime kg bakaardappelen, zout, een snuifje zwarte gemalen peper, plantaardige olie of kippenvet, ui
Gevorderde Meer dan 90 minuten Amerikaans Hoofdgerecht 4 personen

Champignonkroketten

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Gebruik puree van echte aardappelen. ...
Ingrediënten: champignons, puree, vetstof, paneermeel, spekblokjes
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Hamkroketten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Doe de melk, de bloem en de boter in een pot, zet deze op het vuur en maak een dikke bechamelsaus. ...
Ingrediënten: Ganda ham, paneermeel, bloem, boter, melk
Beginner Meer dan 90 minuten Hapje 4 personen

Pizza quattro formaggi over the top

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 195°C. ...
Ingrediënten: kruidenkaas, ansjovis, restjes kaas (blauwe, parmezaan, geitenkaas met korst, Brusselse kaas, …), ui, ALPRO Bakken en Braden
Beginner Meer dan 90 minuten

Hasseltse speculaas

Breng de boter op kamertemperatuur. Meng ze op tafel of in een kom met de suiker, het zout en de kaneel. Voeg de ...
Ingrediënten: zout, kaneel, eidooiers, koud water, honing
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Babelutten

Piet Huysentruyt

...
Ingrediënten: honing, vanillestokje, boter, room, suiker
Gevorderde Meer dan 90 minuten 4 personen