Pizzetta's Hawaï en Prosciutto

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video voor de handige instructies. ...
Ingrediënten: sjalot, olijfolie, knoflook, tomatenblokjes (uit blik), Provençaalse kruiden
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Gevulde bladerdeeghapjes met mozzarella en chorizo

Pieter Declercq

Rol het vel bladerdeeg open. Snij in driehoeken. Prik er met een vork in. ...
Ingrediënten: bladerdeeg, mozzerella, chorizo, ei, melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans 4 personen

Mozzarellakroketjes met pikante tomatensaus

Pieter Declercq

Snij de mozzarella in balkjes. Dep droog. ...
Ingrediënten: mozzarella cuisine, panko, ei, peper, bloem
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Hasselback krieltjes met lekkere dilledipsaus

Pieter Declercq

Leg de krieltjes tussen twee spatels, latten of eetstokjes. Snij ze in, maar snij ze niet helemaal door. ...
Ingrediënten: fleur de sel, rozemarijn, krieltjes, olijfolie, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Amerikaans 4 personen

Nacho's met spek en tomaten-paprikasalsa

Pieter Declercq

Bak het spek krokant in een warme oven (200°C). Hak het daarna in kleine stukjes. ...
Ingrediënten: nacho's, look, paprika, kerstomaatjes, tabasco
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Easy hapje: hotdog-worstenbroodjes

Pieter Declercq

Gebruik vierkante vellen bladerdeeg. Zo heb je minder verlies. Snij ze in repen zo breed als een tv-worstje. ...
Ingrediënten: bladerdeeg , tv-worstjes, cheddar, chorizo, ketchup, mosterd, etc.
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans 4 personen

Toverstafjes van pesto en bladerdeeg voor kinderen

Jordy Geuens

Snij met een vormpje sterren, hartjes, … uit een vel bladerdeeg, duw er een satéstokje in en leg ze op een bakplaat ...
Ingrediënten: bladerdeeg, satéstokjes, groene pesto, rode pesto,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Uit het vuistje: pizzaballetjes met cheddar en Gust bier

Pieter Declercq

Warm het bier op en smelt de kaas in het warme bier. Voeg het maïszetmeel toe. Laat indikken. ...
Ingrediënten: blond bier (Gust), cheddar kaas (gemalen), maïszetmeel, pizzadeeg, grof zeezout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Amerikaans 4 personen

Tortillamuffins met crumble van spek

Pieter Declercq

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het spek op een bakplaat en bak krokant in de warme oven. Snij het spek daarna ...
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Eenvoudige dipsaus met feta en zongedroogde tomaten

Pieter Declercq

Verkruimel de feta. Doe in een maatbeker. ...
Ingrediënten: feta, Griekse yoghurt, olijfolie, zongedroogde tomaten, zeezout
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Italiaans 4 personen