Nacho's met spek en tomaten-paprikasalsa

Pieter Declercq

Bak het spek krokant in een warme oven (200°C). Hak het daarna in kleine stukjes. ...
Ingrediënten: nacho's, look, paprika, kerstomaatjes, tabasco
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Tortillamuffins met crumble van spek

Pieter Declercq

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het spek op een bakplaat en bak krokant in de warme oven. Snij het spek daarna ...
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Koken met Gust bier: Fish'n chips met tartaarsaus en Gust bier

Pieter Declercq

Voor de tartaar: snij alles fijn. Meng onder de mayonaise. Kruid af met peper en zout. ...
Ingrediënten: kabeljauwfilet, chips (zout, ongeribbeld), bicarbonaat, Gust bier, bloem
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits 4 personen

Fish & Chips pladijs en krieltjes met kappertjesmayonaise

Christer Elfving

Kook de aardappelen gaar met dille, citroen en zout. Giet de aardappelen af en laat ze uitlekken. Zo blijft er ...
Ingrediënten: pladijsfilets in grote stukken gesneden, ei, bloem, Japans broodkruim (panko), zeezout
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Hapje 4 personen

Gevulde artisjok met tonijn

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd uit elke snede brood twee cirkels ter grootte van de artisjokbodems. ...
Ingrediënten: tomaten, olijfolie, look, tonijn in eigen nat (blik), artisjokbodems
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Hapje 4 personen

Papas arrugadas (gerimpelde aardappelen) con mojo rojo

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Gebruik aardappelen van dezelfde grootte. Gebruik aardappelen met een oude, dikke schil en was de aardappelen. ...
Ingrediënten: aardappelen met oude schil, zeezout, look, rode pikante pepers, witte wijnazijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Hoofdgerecht 4 personen

Pulpo met zoete aardappelen zhoug

Christer Elfving

Schil de aardappelen, kook ze gaar en snijd ze in dobbelsteentjes. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, ui, knoflook, geperst, suiker, koriander, fijngehakt
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Spaans Hapje 4 personen

Worstenbroodjes met merguez

Laat het bladerdeeg ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C. Bekleed een bakplaat met bakpapier. ...
Ingrediënten: bladerdeeg uit de diepvries, merguezworstjes, (gesmolten) boter, ,
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans Hapje 4 personen