Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de risotto: Laat de spelt vooraf een half uur weken in koud water, giet ze af en spoel. Schil de ...
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Kinderspel: pizzapops, heerlijke pizzaballetjes op een stokje

Jordy Geuens

Rol een vel pizzadeeg uit. Steek er met een tas of ring cirkels uit. Leg op een bakpapiertje. ...
Ingrediënten: pizzadeeg, ketchup, , lollystokjes, ananas
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1 hokkaido pompoen, 2 rode uien , knoflook, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Minestrone van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de minestrone aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: wortelen, rode ui, knoflook, olijfolie , groene selder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Soep 4 personen

Millefeuille van aubergines en courgette

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de aubergines en courgette in de lengte in dikke schijven. Kruid ze goed met peper en zout aan beide kanten. ...
Ingrediënten: courgette, peper, zout, olijfolie, mozzarella
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Vegetarische risotto met gele stekelzwam en aubergine

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de risotto: Schil de ui en snijd in ringetjes of reepjes. Pel de knoflook en pers uit. Was de selder ...
Ingrediënten: gele stekelzwammen, arborio rijst, olijfolie, ui, knoflook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Gevulde pastaschelpen met ricotta, spinazie en pijnboompitten

Pieter Declercq

Voor de pastaschelpen: kook ze eerst voor. Zo moet de schotel minder lang in de oven. Breng een grote pot vol water ...
Ingrediënten: pastaschelpen (Conchiglioni), pijnboompitten, ricotta, spinazie, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Cannelloni van aubergine en knolselder

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de aubergine in schijfjes. Bak ze in wat olijfolie met peper en zout. Voeg olijfolie toe, als het te droog ...
Ingrediënten: cannelloni buisjes, aubergines, knolselder, olijfolie, peper en zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de alcoholvrije sangria: Giet de sangria in een kan. Voeg ijsblokjes toe.  ...
Ingrediënten: druivensap (rood, bio), komkommer, munt, limoen, kaneelstokjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Cannelloni met spinazie en feta

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Warm olijfolie op in een pan. Snijd de ajuin en tomaten fijn en stoof ze aan in de olijfolie. ...
Ingrediënten: gedroogde cannelloni-rolletjes, olijfolie, gehakte ajuin, tomaten, gepelde tomaten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen