Speltrisotto met paddenstoelen, wortelen en salie-kappertjesolie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Maak de risotto: Laat de spelt vooraf een half uur weken in koud water, giet ze af en spoel. Schil de ...
Ingrediënten: spelt, olijfolie, knolselder, knoflook, gemengde paddenstoelen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Pizzetta's Hawaï en Prosciutto

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video voor de handige instructies. ...
Ingrediënten: sjalot, olijfolie, knoflook, tomatenblokjes (uit blik), Provençaalse kruiden
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Ovengebakken hokkaidopompoen met notengremolata en spiegelei

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1 hokkaido pompoen, 2 rode uien , knoflook, versgemalen peper , zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Lasagne van courgette, zalm, ricotta en spinazie

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de video aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Vogelnestjes met mozzarella, tomaat en courgetteslierten

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de vogelnestjes aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: kalfsgehakt, sjalotten, knoflook, verse basilicum, zwarte peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Minestrone van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de minestrone aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: wortelen, rode ui, knoflook, olijfolie , groene selder
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Soep 4 personen

Papillot van zwaardvis met gebakken volkoren capellini

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200 graden. Plooi het aluminiumfolie dubbel.  ...
Ingrediënten: zwaardvisfilet, courgette, ui, kerstomaatjes, baby-maïskolfjes
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Mijn Pop-uprestaurant 2016: mosselen met venkel en sambucca van Chloe en Magali

Mijn Pop-uprestaurant!

Voor de venkelcrème: snij de venkel in stukjes. Stoof aan in een klontje boter. Mix fijn met wat peper, zout en ...
Ingrediënten: venkels, wittewijnazijn, peper, zout, boter
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Parmaham met tomaat en pesto en marmer cake

Mitch Coldenhoff

Mix de basilicum, pijnboompitten, teentjes look en de olijfolie in een blender. Proef en kruid af met peper en ...
Ingrediënten: cacaopoeder, basilicum, tomaten, parmaham, olijfolie
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Gevulde pastaschelpen met ricotta en courgette van An Steyvers

An Steyvers - Vers Talent: lekker zuiders met An

Breng water met een fikse snuif zout aan de kook.  ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen