Kapiteinsvis met bakbanaan, saka saka en piri piri
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: Kapiteinsvis, maniokbloem, peper en zout, arachideolie, okra
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Afrikaanse piri-piri stoofpot van aardappel en lotte
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Pittige lamskoteletten en avocadosalsa
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Sangria en gegrilde gamba’s à la plancha
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Vegetarische tapas en alcoholvrije sangria
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tajine met kip, groene olijven en gekonfijte citroenen
Ingrediënten: kip in stukken, gekonfijte citroen, olijfolie, ontpitte groene olijven, zoete witte ui
Paëlla
Ingrediënten: kip, konijnenrugjes, peper, zout, langoustines
Zarzuela
Ingrediënten: verse kabeljauw, ajuin, look, paprika, tomaten