Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Ierse stoofpot van lam, aardappelen en wortel
Ingrediënten: bloem, lamsschouder, fijngesneden tijm, ui (in plakjes gesneden), wortels (in plakjes gesneden)
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Pittige lamskoteletten en avocadosalsa
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Sangria en gegrilde gamba’s à la plancha
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Rosbief met erwtjes en wortelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rosbief, erwten, wortelen, sjalotten, runderbouillon
Fish & Chips met groentenfrietjes en tartaarsaus
Open keuken met Sandra Bekkari
Paëlla
Ingrediënten: kip, konijnenrugjes, peper, zout, langoustines
Mijn favoriete paella
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Gegrilde zeeduivel met een zoet stoofpotje van pronkbonen
Ingrediënten: gedroogde rode chilipeper, knoflook, van 100 gr ansjovisfilets in olie, extra Vergine olijfolie, pronkbonen