Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Pittige lamskoteletten en avocadosalsa
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Rosbief met erwtjes en wortelen
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: rosbief, erwten, wortelen, sjalotten, runderbouillon
Spaanse kikkererwtensoep met balletjes
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Paella met mosselen
Lichte brownies
Sandra's Slimme Start: Wintersangria
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Ingrediënten: droge rode wijn, cava, sinaasappelsap, granaatappelsap, vanille-extract