Havermoutcrumble met appel en besjes
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Plukbrood met kaas en salami en een vlierbloesemdrankje
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: olijfolie, knoflook, verse bieslook, platte peterselie, lichtbruin brood
Ierse stoofpot van lam, aardappelen en wortel
Ingrediënten: bloem, lamsschouder, fijngesneden tijm, ui (in plakjes gesneden), wortels (in plakjes gesneden)
Mokka panna cotta en Irish coffee sabayon
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Zarzuela: Spaanse vissoep met schaaldieren en vis
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Glutenvrije crumble met frambozen en rabarber
Ingrediënten: rabarberstengels geschild en fijngesneden , diepvriesframbozen of aardbeien , esdoornsiroop , sap van 1 mandarijntje of limoen , vanillesuiker
Scones met tzatziki en zalm van Sandra Bekkari
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Ingrediënten: wortelen, peper, zout, olijfolie, tijm
Thais soepje met pompoen en king krab
Ingrediënten: butternut pompoen, chatka king crab, fijngesneden sjoltten, look, zeer fijn gesneden, chilipeper, stengel en zaadjes verwijderd en fijngesneden
Pompoensoep met scampi’s, citroengras, koriander en chili
Ingrediënten: citroengras, pompoen, uien, chilipeper (naar smaak), knoflook