Pittige lamskoteletten en avocadosalsa
Ingrediënten: lamskoteletten (Europees lam), olijfolie, piment d'Espelette of pili pili, peper, zout
Zeewolf met kappers en basilicum
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: citroen (sap), kappers in water, gehakte basilicum, basilicumolie, zeewolf (Ijslandse)
Gestoofde prei met kaassaus en zalm
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Spaanse kikkererwtensoep met balletjes
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Paella met mosselen
Sandra's Slimme Start: Wintersangria
Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start
Ingrediënten: droge rode wijn, cava, sinaasappelsap, granaatappelsap, vanille-extract
Köttbullar of Zweedse gehakballetjes
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: gehakt, paneermeel, piment, ui, peper
Zo maak je een Spaanse tortilla
Gamba's à la plancha
Albert Verdeyen - Start to Cook