Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
3 gevonden items
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Maaltijd
Remove Vieruurtje filter
Vieruurtje
Hoofdgerecht
65
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
55
Apply Dessert filter
Hapje
9
Apply Hapje filter
Ontbijt
8
Apply Ontbijt filter
Voorgerecht
8
Apply Voorgerecht filter
Bijgerecht
7
Apply Bijgerecht filter
Dranken
4
Apply Dranken filter
Salades
3
Apply Salades filter
Snack
3
Apply Snack filter
Soep
2
Apply Soep filter
Tussengerecht
1
Apply Tussengerecht filter
Moeilijkheid
Beginner
1
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
1
Apply Dit kan iedereen filter
Gevorderde
1
Apply Gevorderde filter
Duur
Minder dan 15 minuten
9
Apply Minder dan 15 minuten filter
Tussen 15 en 30 minuten
14
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
27
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 60 en 90 minuten
11
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48175
Toon enkel recepten
3
Apply Toon enkel recepten filter
Pain à la greque
Piet Huysentruyt
-
SOS Piet
15 sep 2011
Doe de bloem in een kom. ...
Ingrediënten:
gist
, melk,
bloem
,
ei
,
suiker
Dit kan iedereen
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen
Sinterklaas bakt: zo maak je echte speculaas
19 nov 2017
Meng de zachte boter met de suikers, het water, het bakpoeder en de bloem. ...
Ingrediënten:
zachte boter
, lichte kandijsuiker , donkere kandijsuiker , 7,5 dl water ,
bakpoeder
Beginner
Meer dan 90 minuten
Belgisch
4 personen
Paasgebak
Claudia Allemeersch
20 sep 2011
Melk lauw laten worden en de gist hierin oplossen. De helft van de bloem toevoegen en alles goed mengen. Laten ...
Ingrediënten: verse gist, rozijnen, melk,
bloem
,
eieren
Gevorderde
Meer dan 90 minuten
Belgisch
Dessert
4 personen