Blub De Vis: zalm, prei en puree

Schil de aardappelen. Kook of stoom ze gaar. ...
Ingrediënten: bloemaardappelen, melk, nootmuskaat, margarine, peper
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Papillotje met kip, kaas en erwtjes

Verwarm de oven voor op 210 °C. Neem een mes en maak in elke kipfilet horizontaal een insnijding, maar snijd de ...
Ingrediënten: kipfilets, kaas, gerookt kippenwit, olijfolie, erwtjes
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gehaktballetjes met kriekjes en ronde kroketjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kruid het gehakt met peper en zout. Voeg twee eetlepels paneermeel en 1 ei toe. Snij een ajuin fijn. Meng alles ...
Ingrediënten: opgelegde krieken, maïzena, gehakt (de helft kalfs, de helft varken), zoete ajuin, peper en zout
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaarsfilet met mousselinesaus en trostomaatjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardappelen en laat ze ongeveer 20 minuten gaar koken. ...
Ingrediënten: zeebaarsfilets (180 gr pp), met het vel aan, boter, op kamertemperatuur, eierdooiers, peper en zout, citroen
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kindvriendelijk stoofpotje van pompoen met kip

Claudia Allemeersch

...
Ingrediënten: kippenfilet, boter, salami of chorizo, zoete witte ui, look
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kinderspel: gevulde paprika's "Halloween"

Jordy Geuens

Was de paprika's. Snij het hoedje van de paprika's. Verwijder de zaadlijsten. ...
Ingrediënten: gemengd gehakt, ei, paneermeel, olijfolie, gele of oranje paprika's
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen