Tongfilet in een romig sausje met kappertjes

Kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in hun schil. ...
Ingrediënten: aardappelen, tongfilets, kerstomaatjes, kleine ui, kappertjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken kabeljauw met kruidenolie

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de courgette in dikke plakken en grill ze in de boter. ...
Ingrediënten: gemengde kruiden (basilicum, bieslook, peterselie en oregano), olijfolie, kabeljauwhaasjes, tomaat, citroen
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Penne met alfalfa en saffraan

Laat de saffraan weken in 2 el water. ...
Ingrediënten: courgetten, in reepjes, groentebouillon, look, gesnipperd, saffraandraadjes, alfalfa (luzerne)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Americain préparé met verse frietjes en mayonaise

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met de frietjes. Schil de aardappelen. Snij in schijfjes en daarna in frietjes van de gewenste dikte. Leg ...
Ingrediënten: rundvlees, dooiers, ajuin, peterselie, kappertjes
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Lamsburger met tomatentapenade en ovenfrietjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: dikke aubergines, grof zout, half-zongedroogde tomaten, pijnboompitten, Parmezaanse kaas
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Bloemkool-aardappelpuree met tuinkruiden en garnalen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Neem een grote wijde pan waar een deksel op kan. Bak de fazant langs alle kanten mooi bruin in boter. Zie erop ...
Ingrediënten: tuinkers, witloof, grote fazant, boter, peper
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Mosselen met lookboter en witte wijn

Piet Huysentruyt

Snij de sjalot en look grof. Cutter sjalot, look, peterselie met goede boter. Kruid goed met peper en zout. Rol ...
Ingrediënten: peterselie, look, sjalot, laurier, tijm
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kalfsoesters met rode kool en beukenzwammen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kalfslapjes met regenboogwortels en pesto van wortelloof en dragon

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: kalfslapjes , klontje boter, 16 krieltjes , 1 kg regenboogwortels - geel oranje paars , garam masala
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen