Ontbenen en opvullen van een duif

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een heel scherp fijn mes en snij de vleugeltjes eraf. Ga via de achterkant van de duif met het mes onder het ...
Ingrediënten: duiven, boter, truffelpuree, foie gras, gehakt
Gevorderde Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Aardbeien met geitenkaas, balsamico en boterwafel

Meng de Chavroux met de room, melk en bloemsuiker tot een gladde massa. ...
Ingrediënten: Chavroux, room, melk, bloemsuiker, aardbeien
Gevorderde Minder dan 15 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Basistip: zo maak je choronsaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met een eenvoudige gastrique als basis voor de saus. Hak hiervoor de dragonblaadjes fijn.    ...
Ingrediënten: eidooiers, boter op kamertemperatuur (zacht), tomatenconcentraat, tomaten, boter
Gevorderde Minder dan 15 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen