Kinderspel: appelhapjes met heerlijke toppings

Jordy Geuens

Was de appelen. Snij in twee en elke helft nog eens in twee. Verwijder het klokhuis. Steek op een prikker. ...
Ingrediënten: appels, stukjes chocolade, caramelsaus, smarties, bosbessen
Voor kinderen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Zelf chips maken

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Gebruik vastkokende aardappelen. Snijd de aardappelen in zeer regelmatige fijne schijfjes met een mandoline. ...
Ingrediënten: vastkokende aardappelen, plantaardige olie, zout, lookkruiden,
Beginner Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Duivelse Mini Pizza’s

Neem de pizzadeeg en haal door middel van een uitsteekring, kleine rondjes uit het deeg. ...
Ingrediënten: pizzadeeg, Maredsous® Duiveltje Pikant, ui, raketsla, tomaat
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tabouleh aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: bloemkool, granaatappel, kikkererwten , zongedroogde tomaten, Ras el hanout
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Midden-Oosters Salade 4 personen

Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tomaat met spinazie en spiegelei aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Groentechips met kruidensausje

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de groentjes in fijne schijfjes en friteer ze apart op 180 graden gedurende 1 minuut. Opgepast, wortel, courgette, ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille

Lepel de Maredsous® Dubbelroom in een kom, snij de dille fijn en meng. ...
Ingrediënten: Maredsous Dubbelroom, donker brood (Maredsous Abdijbrood), vijgen, dille, gepofte en geroosterde tarwekorrels bv. Smacks
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Falafelburgers met tzatziki

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1/2 komkommer, 250 g Griekse yoghurt, 1 teentje knoflook, peper , zout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Midden-Oosters 4 personen