Krokante ontbijtgranola en granolasnacks van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze gezonde snacks aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: havervlokken, gemengde noten, hennepzaadjes, chiazaadjes, pompoenpitten
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de tongrolletjes: fileer de tong. Snij van de staart tot de kop langs de middengraat. Hou je mes tegen de ...
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Groentechips van wortel, pastinaak en rode biet

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht stap voor stap met de video. ...
Ingrediënten: winterwortelen, pastinaak, rode biet, olijfolie, zeezout
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Scampi-en-dadeltinteling

Sonja Kimpen

Bak de scampi beetgaar in de olie en kruid met kurkuma- en kerriepoeder. ...
Ingrediënten: 20-24 gepelde middelgrote scampi, olijfolie of walnootolie, een snuifje kurkumapoeder, een snuifje kerriepoeder, een halve ananas
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Salade 4 personen

Minipizza's van courgette en tomaat

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit hapje aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: verse basilicum, tomatenblokjes (blik), knoflook, amandelmeel, peper
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Gerookte paling met rode biet en zure room

Sergio Herman

Vinaigrette Meng het rodebietensap met de olijfolie, de azijn en de sjalot en kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: gekookt krabvlees, courgette, venkel, eieren, ricotta
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Chocolade tompoes, French Coffee en vanille-kirsch truffels

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de tompoezen. Leg het bladerdeeg op bakpapier op een bakplaat. Wrijf het bladerdeeg in met dorure (dooier ...
Ingrediënten: bladerdeeg, dorure (1 eidooier + melk), melk, eieren, suiker
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Zeeuwse wafeltjes met aardbeien, rozen en witte chocolade

Sergio Herman

Smelt de chocolade au bain-marie. Breek de wafeltjes in tweeën en doop ze in de gesmolten chocolade en laat opstijven. ...
Ingrediënten: aardbeien, yoghurt, slagroom, witte chocolade, eidooiers
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Zeeuwse kokkels met Thaise salade en crunch van pinda

Sergio Herman

Kokkels: Stoom de kokkels (zandvrij) 1 minuut in de stoomoven of een stoompan. Neem ze uit de schelp en leg ze ...
Ingrediënten: chilipeper, munt, koriander, sjalot, sojascheuten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen