Eendenborstfilet met butternutsalade en geroosterde groenten van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 200°C. ...
Ingrediënten: aalbessenconfituur, rode wijn, mosterd, laurier, tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mediterraans 4 personen

Tortillamuffins met crumble van spek

Pieter Declercq

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg het spek op een bakplaat en bak krokant in de warme oven. Snij het spek daarna ...
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans 4 personen

Traaggegaarde lamsbout uit de oven

Pieter Declercq

Rooster alle kruiden van deel 1 in een pan zonder vetstof voor een minuut of twee tot je de geur begint te ruiken ...
Ingrediënten: lamsbout (2,5kg à 3kg), zwarte peperbollen, kruidnagels, kardemom, venkelzaad
Beginner Meer dan 90 minuten Mediterraans 4 personen

Gezonde yoga groentenstoofpot

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het snijden van alle groenten. Schil de wortelen en snij ze in blokjes. Pel en snij de helft van ...
Ingrediënten: kokosolie, zoete ui, gember, look, portobello paddenstoelen
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Indisch Hoofdgerecht 4 personen

Finale Mijn Pop-Uprestaurant!- Kip Tandoori met zelfgemaakt naan brood en gestoofde paprika

Mijn Pop-uprestaurant!

Maak de marinade. Hak koriander fijn. Meng onder yoghurt, olijfolie en tandoorikruiden. ...
Ingrediënten: gist, bloem, warm water, yoghurt, suiker
Beginner Meer dan 90 minuten Indisch Hapje 4 personen

Venusschelpen met serranoham en tomatensalade

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Verwarm de oven voor op 190°. ...
Ingrediënten: bieslook, citroenmelisse, walnotenolie, citroen, serranoham
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Zeeduivel met zuiderse groenten en olijventapenade

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit heerlijk gerechtje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: witte balsamico, zeeduivel (ongeveer 180g/pp), groentebouillonpoeder, water, verse salie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Pittige maaltijdsalade met geitenkaas en zelfgemaakt platbrood

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze salade aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: rode uien, olijfolie, prinsessenbonen, honing, water
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Papillot van lamsbout met ui en spekreepjes

Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). ...
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mediterraans 4 personen

Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen