Veggie cannelloni van Sandra

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: sjalotjes, gegrilde paprika's, water, groentebouillonpoeder, roomkaas
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Gevulde inktvis op Siciliaanse wijze

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bekijk de video stap voor stap! ...
Ingrediënten: venkelknol, ui, look, warmoes, ansjovisjes
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Focaccia van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Volg de video stap voor stap. ...
Ingrediënten: volkoren speltmeel, lauw water, honing, gist, olijfolie
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Rolletjes parmaham met enokitake

Snijd de plakjes parmaham » in de lengte in tweeën. Verdeel de enokitakes in 12 kleine hoopjes. Leg de paddenstoelen ...
Ingrediënten: parmaham, enokitakepaddenstoelen, olijfolie, peper
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Voorgerecht 4 personen

Gnudi met salieboter, tomatensaus en erwtencrème van Marie en Andy

Laat de ricotta vier uur uitlekken in een handdoek. Meng met Parmezaanse kaas en peper. Doe in een spuitzak. Spuit ...
Ingrediënten: semola of griesmeel, ricotta, Parmezaanse kaas, peper, nootmuskaat
Gevorderde Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman

Sergio Herman - La Mamma

Snij de focaccia in balken. Bak aan in olijfolie. ...
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Lasagne met osso bucco en gandaham

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: kalfsschenkel, gehakt, ui, look, tijm
Gevorderde Meer dan 90 minuten Italiaans 4 personen

Open ravioli met langoustines en gekonfijte tomaat

Claudia Allemeersch

Werkwijze gekonfijte tomaten : Verwarm de oven voor bij 90°c. Blancheer de tomaten en ontvel ze. Snij de tomaten ...
Ingrediënten: langoustine staartjes, wontondeeg of lasagnedeeg, extra vierge olijfolie, basilicumcress, trostomaten
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Tortellinis van wilde boschampignons en gerookte eend

Tortellinis van paddestoelen: Laat het gedroogde eekhoorntjesbrood trekken in de warme gevogeltebouillon. Versnijd ...
Ingrediënten: gerookte eendenborst, verse kruiden en spruiten, deegvellen voor raviolo, gevogeltebouillon, gedroogd eekhoorntjesbrood
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Risotto met zalm en groenten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de wortel, prei en selder in fijne brunoise en stoof ze aan in wat Alpro bakken en braden. Voeg er de gehakte ...
Ingrediënten: risotto rijst, water, PH Visbouillon, sjalot, look
Gevorderde Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen