Soesjes met zalmmousse
Sofie Dumont - De Feestkeuken van Sofie
Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gemarineerde heilbot met broccolipuree en curry-couscoussalade
Dagny Ros Asmundsdottir - MasterChef
Crème catalane
Jeroen Meus - Met Meus en Vork
Ingrediënten: suiker, eierdooiers, maizena, citroen, kaneelstok
Frittata met paddenstoelen
Ingrediënten: gemengde paddenstoelen (shiitake, oesterzwam, kastanjechampignons), ui, teen knoflook, eieren, zachte geitenkaas
Mijn Moorse varkenskoteletten
Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes
Ingrediënten: van 540 gr witte bonen, handjevol rozijnen, , dikke varkenskoteletten (ongeveer 350 gr elk), verse oregano of marjolein, zeezout
Pompoensoep met scampi
Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken
Pulpo met zoete aardappelen zhoug
Ingrediënten: zoete aardappelen, ui, knoflook, geperst, suiker, koriander, fijngehakt
Stierenkloten
Ingrediënten: stierenkloten, peper en zout, bloem, boter, verse peterselie
Gravad lax met rode biet
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: zalmfilet met vel (600 gr), grof zout, bruine suiker, pepermengeling (wit, zwart, roze), dille