Gazpacho van Bram Bonamie

Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen

Rooster een handvol amandelen in een pannetje en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Spaans Soep 4 personen

Toast met tomatenpulp en inktvis van Sergio Herman

Sergio Herman - La Mamma

Snij de focaccia in balken. Bak aan in olijfolie. ...
Ingrediënten: focaccia, olijfolie, tomaten, olijfolie, look
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Spaans 4 personen

Thais soepje met pompoen en king krab

Claudia Allemeersch

Pompoen schillen en in kleine dobbelsteentjes snijden en de krab laten uitlekken. Sjalot, look, peper, munt, koriander ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Thais Soep 4 personen

Pompoensoep met scampi’s, citroengras, koriander en chili

Lucie Ory

Begin met de uien, de chilipeper en de knoflook aan te stoven. Kruid met komijn, currypoeder, gemberstroop en peper ...
Ingrediënten: citroengras, pompoen, uien, chilipeper (naar smaak), knoflook
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Thais Soep 10 personen

Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze

Was de mosselen en de venusschelpen grondig. ...
Ingrediënten: chilipepertje, groene selder, look, ui, venusschelpen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Koekjes van scampi en krab met yoghurt-muntsaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Giet het sap van de krab af. Duw goed uit.  ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hapje 4 personen

Gestoofde prei met kaassaus en zalm

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de prei fijn. Smelt wat boter in een pan op een middelmatig vuurtje. Doe de prei in de schuimende boter en ...
Ingrediënten: maïszetmeel, rauwe zalm, prei, boter, nootmuskaat
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Scandinavisch Voorgerecht 4 personen

Gazpacho met grijze garnalen en geitenkaas

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Mix alle groenten en kruiden samen in de blender.   ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Spaans Soep 4 personen

Spaanse mosselen met gedroogde ham en aïoli

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Kook de mosselen op klassieke wijze. Haal ze uit de schelp. Snijd de ham in reepjes en rol de mosselen erin. Steek ...
Ingrediënten: olijfolie mayonaise, olijfolie, eidooier, stokbrood, gedroogde ham
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Voorgerecht 4 personen

Zeevruchten met lookboter

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Snijd de langoustines in twee en haal het darmkanaal en het kopje eruit. Kruid met peper en zout. Leg de zeevruchten ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Spaans Voorgerecht 4 personen