Tortillamuffins met crumble van spek
Ingrediënten: eieren, peper, zout, feta, erwten
Tabouleh van bloemkool met kikkererwten en granaatappel
Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari
Gazpacho van Bram Bonamie
Bram Bonamie - De Beste Hobbykok van Vlaanderen
Ingrediënten: amandelen, komkommer, geschilde, ontpitte vleestomaten, sjalot, groene, ontpitte paprika
Tomatensalade 'Tel Aviv style' met burrata
Romig soepje van avocado & komkommer
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Libanese balletjes met yoghurtsaus van Bieke en Erik
Ingrediënten: kalfsgehakt, lamsgehakt, komijnpoeder, ras-el-hanout, paprikapoeder
Bonensalade met kruidige dukkah-dip en platbrood
Sofie Dumont - De Keuken van Sofie
Ingrediënten: melk, Griekse yoghurt, munt, koriander, zwarte peper