Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Spaans filter
Spaans
(-)
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
(-)
Remove Afrikaans filter
Afrikaans
(-)
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Scandinavisch filter
Scandinavisch
Belgisch
32
Apply Belgisch filter
Frans
27
Apply Frans filter
Italiaans
14
Apply Italiaans filter
Amerikaans
11
Apply Amerikaans filter
Mexicaans
3
Apply Mexicaans filter
Aziatisch
1
Apply Aziatisch filter
Brits
1
Apply Brits filter
Indisch
1
Apply Indisch filter
Japans
1
Apply Japans filter
Marokkaans
1
Apply Marokkaans filter
Midden-Oosters
1
Apply Midden-Oosters filter
Maaltijd
Hoofdgerecht
1
Apply Hoofdgerecht filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Beginner
4
Apply Beginner filter
Dit kan iedereen
2
Apply Dit kan iedereen filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
4
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
7
Apply Tussen 30 en 60 minuten filter
Remove Meer dan 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
Programma
Geen programma
48203
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Gravad lax met rode biet
Sofie Dumont
-
Sofie in de keuken van
2 nov 2012
Schil +/- 8 cm van de mierikswortel en rasp hem. Voeg hieraan het grof zout, bruine suiker en de pepermengeling ...
Ingrediënten: zalmfilet met vel (600 gr), grof zout, bruine suiker, pepermengeling (wit, zwart, roze), dille
Gevorderde
Meer dan 90 minuten
Scandinavisch
Hoofdgerecht
4 personen