Gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de Romeinse sla. Neem een mooie schotel en leg wat Romeinse sla in de schotel. Snij de rest van de sla fijn. ...
Ingrediënten: edamamebonen, daikon, Romeinse sla, waterkers, sjalot
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Japans Salade 4 personen

Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Wok zelf aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Tofu-yoghurt met gedroogd fruit en muesli

Boxy & Boxy

...
Ingrediënten: tofu, yoghurt, agavesiroop, honing, duindoornbessen
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Gebakken rijst met kip en veel groenten

Ann Vertriest

Kook de rijst in 2 mokken licht gezouten water. Laat afkoelen. Snijd de uien, wortelen, look en paprika grof. Snijd ...
Ingrediënten: mok rijst, mokken gare kipfilet in stukken gesneden, uien, grote wortelen, teentjes look
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Thais 4 personen

Kabeljauw 'Asian style' met edamamebonen

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng alles voor de marinade. Warm op. ...
Ingrediënten: edamamebonen, sesamzaad, oestersaus, nanami togarashi (zevenkruidenpoeder), limoen (enkel het sap)
Gevorderde Meer dan 90 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Thaiburger met Aziatische salade

Snijd het citroengras fijn. Verwijder eventueel de zaadlijsten van de chilipeper. Als je van pikant houdt, kan ...
Ingrediënten: citroengras, rode chilipepertjes, knoflook, rundergehakt, geraspte gember
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Zeebaars op Japanse wijze met Udon Noedels en boontjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pareer de zeebaars, indien nodig. Meng de miso met de rijstiazijn. Klop los, voeg eventueel wat water toe indien ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans Hoofdgerecht 4 personen

Kippenschnitzel met stoemp van gebakken wortel en raap

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de stoemp: schil de aardappelen, snij in stukjes. Stoom ze gaar (15 à 20 minuten vanaf het moment dat het ...
Ingrediënten: aardappelen (loskokend), muskaatnoot, peper, zout, boter
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Duits 4 personen

Thaise kokoscrumble met rabarber en aardbei en spicy latte

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de fruitlaag: Snij de rabarber en aardbei in kleine stukjes. Doe in een kom met de agavesiroop en limoensap. Lepel ...
Ingrediënten: agave, limoen (sap), aardbeien, rabarber, blauwe bessen
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Thais 4 personen

Gemarineerde skrei op Japanse wijze met edamame en lookpuree

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Meng alles voor de marinade. Warm kort op. Laat afkoelen ...
Ingrediënten: skreihaasjes, mirin, witte misopasta, palmsuiker, sake
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen