Zoete en hartige scones met zalm, courgette of hummus

Smelt de Alpro Bakken & Braden en meng deze met de bloem. Rasp de zoete aardappel/wortel en courgette. ...
Ingrediënten: bloem, Alpro Go On Natuur, zoete aardappel of wortel, courgette, bakpoeder
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits 4 personen

Tomatenchutney

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Vooraf de bokalen steriliseren in de stoomovenpan. Plaats de bokalen in een schaal en laat deze steriliseren : ...
Ingrediënten: zout, kristalsuiker, gele rozijnen, verse gember, verse look
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Saus 4 personen

Scones

Verwarm de oven voor op 200°C. Leg een bakpapier op een ovenplaat. ...
Ingrediënten: koude boter, ei, melk, fijne suiker, bakpoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Brits Gebak 4 personen

Aardbeiencrumble

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Was de aardbeien en laat ze goed uitlekken op keukenpapier. Trek er voorzichtig de steeltjes af en schik ze in ...
Ingrediënten: stevige aardbeien, echte boter, bloem, kristalsuiker + wat extra voor op de aardbeitjes, amandelpoeder
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Aardappel-uienbloemen

Bekleed 4 éénpersoons vlaaivormpjes met losse bodem van circa 5 cm doorsnee of 1 grote ondiepe ovenschaal met ...
Ingrediënten: boter, warm, uien, in plakken, zout en zwarte peper, rozemarijn, plus extra om te garneren, aardappelen (desiré)
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Brits Hapje 4 personen

Sodabrood met veggie martino

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: witte bloem, karnemelk, bruine bloem, suiker, baking soda of bicarbonaat
Beginner Meer dan 90 minuten Brits Hapje 4 personen