Lentesla met tuinbonen, radijsjes en citrusdressing

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak zelf de salade aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tuinbonen, groene asperges, peper, zout, courgette
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Slaatje van gegrilde paprika, geitenkaas en raketsla

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Gril en pel de paprika’s en snijd ze vervolgens in reepjes. Meng deze met de raketsla en voeg er een beetje olijfolie ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Salade 4 personen

Salade met rucola, mango, avocado en gerookte zalm

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de stap-voor-stapvideo. ...
Ingrediënten: walnoten, olijfolie, , mango , zwarte peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Salade met gegrilde nectarine, mozzarella en rucola

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: nectarines, romatomaten, halfzongedroogde tomaten, basilicum, rucola
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Salade van gegrilde geitenkaas met verse vijgen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de salade aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: verse vijgen , crottin de chavignol , scheutje honing , kerstomaatjes , freisée sla
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Salade 4 personen

Salade van rode biet met dille en geitenkaas

Doe de bieten in een pan met koud water. Breng aan de kook en kook ze in ongeveer 1,5 uur gaar. Laat afkoelen in ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Salade 4 personen

Heerlijke salade met tomaat, komkommer en mozzarella van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Snij de tomaten flinterdun. Snij ook de paprika zeer dun. Dit gaat het gemakkelijkste met een mandoline, maar kan ...
Ingrediënten: paprika, tomaten, pijnboompitten, rode ui, dragonazijn
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Salade met gorgonzola, noten, appel en croutons

Sonja Kimpen

Verwarm de oven voor op 200 °C.  ...
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Zoete paprikasalade met geitenkaas, gebakken peer en spek

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Meng de geitenkaas met de fijngesneden bieslook, peper, zout en honing.  ...
Ingrediënten: kleine zoete paprika's, zachte geitenkaas, bieslook, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen