Overslaan en naar de inhoud gaan
VTM Home
VTM NIEUWS
VTM Koken
VTM Tickets
VTM Kids
VTM GO
Toggle navigation
VTM Koken
Recepten
Alle recepten
Gelegenheden
Videorecepten
Keukens
Specials
Seizoensproducten
Chefs
Ingrediënten
Blog
Gezien op TV
Kooktips
Weekmenu
Zoekveld
Zoeken
Uitgebreid zoeken
Zoeken
Uitgebreid zoeken
1 gevonden item
(-)
Remove Frans filter
Frans
(-)
Remove Lunch filter
Lunch
(-)
Remove Ontbijt filter
Ontbijt
(-)
Remove Belgisch filter
Belgisch
(-)
Remove Mexicaans filter
Mexicaans
(-)
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
(-)
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Keuken
Remove Belgisch filter
Belgisch
Amerikaans
2
Apply Amerikaans filter
Italiaans
1
Apply Italiaans filter
Japans
1
Apply Japans filter
Maaltijd
Remove Lunch filter
Lunch
Hoofdgerecht
69
Apply Hoofdgerecht filter
Dessert
32
Apply Dessert filter
Voorgerecht
29
Apply Voorgerecht filter
Vieruurtje
13
Apply Vieruurtje filter
Bijgerecht
3
Apply Bijgerecht filter
Hapje
3
Apply Hapje filter
Salades
1
Apply Salades filter
Moeilijkheid
Remove Gevorderde filter
Gevorderde
Dit kan iedereen
22
Apply Dit kan iedereen filter
Beginner
13
Apply Beginner filter
Duur
Tussen 15 en 30 minuten
1
Apply Tussen 15 en 30 minuten filter
Remove Tussen 30 en 60 minuten filter
Tussen 30 en 60 minuten
Tussen 60 en 90 minuten
1
Apply Tussen 60 en 90 minuten filter
Meer dan 90 minuten
6
Apply Meer dan 90 minuten filter
Programma
Geen programma
De Perfecte Keuken
Toon enkel recepten
1
Apply Toon enkel recepten filter
Boerenpaté
Piet Huysentruyt
-
De Perfecte Keuken
9 jan 2014
Laat al het vlees, de lever en het vet malen door de slager. ...
Ingrediënten: grof gemalen varkensvlees, gehakte varkenslever, rundsvlees, keelsteke (vet van de nek van het varken),
ei
Gevorderde
Tussen 30 en 60 minuten
Belgisch
Hapje
4 personen