Zeebaars in papillot met look en groene kruiden

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de tenen look. Pers de look en meng met een scheut olijfolie en sap van limoen. Kruid met peper en zout. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans Hoofdgerecht 4 personen

Romige uiensoep met emulsie van geroosterde knoflook en peterselie

Pel de uien en de knoflookteentjes en hak ze fijn. ...
Ingrediënten: ui, look, olijfolie, tijm, magere melk
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 2 personen

Sandra's Slimme Start: Maaltijdsoep

Sandra Bekkari - Sandra's Slimme Start

Hak het chilipepertje fijn en pers de knoflook. ...
Ingrediënten: tomatenblokjes, olijfolie, wortel, zoete aardappel, rode paprika
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Mediterraans 4 personen

Soepje van vongole

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Pel de ui en snij fijn. Pel ook de tenen look en snij of plet fijn. Schil en snij de aardappelen in kleine blokjes ...
Ingrediënten: boter, zoete ui, look, tijm, aardappelen (loskokend)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Warme camembert met appeltjes

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Neem 4 ovenschaaltjes. Snijd de appelen in schijfjes. Bak de appeltjes aan in een beetje boter en voeg er een beetje ...
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen