Huisgemaakte lasagne

Voor de tomatensaus: smelt de Alpro Bakken en Braden in een steelpannetje en stoof de fijngehakte ui en geperste ...
Ingrediënten: lasagneblaadjes, mozzerella, geraspte gruyèrekaas, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden, ui
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht

Sandwich met meloen en parmaham

Sonja Kimpen

Pel, ontpit en versnijd de meloen in kleine stukjes. Meng de meloen met de gedroogde veenbessen en de geraspte ...
Ingrediënten: zoete meloen of 1/4 watermeloen, gedroogde veenbessen, geraspte kokos, Synergie brood (3 per persoon), tuinkers
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Broodjes 4 personen

Papillot met tongschar, pesto en pasta

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de pasta eerst al dente gaar. Voor wat extra smaak voeg je een bouillonblokje toe aan het water. Verwarm ...
Ingrediënten: tongschar (zonder vel en graten), prei, brocolli, cava, courgette
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans 4 personen

Groentenlasagne met paprika en courgette

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de paprika’s in een voorverwarmde oven van 180°. Laat 20 minuten aanbakken ...
Ingrediënten: courgette, aubergines, tomaten, champignons, groene paprika's
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Toast kannibaal van Sofie Dumont en Willy Naessens

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de saus: Pel de sjalot. Snij grof. Doe samen met de andere ingrediënten (olie, dooier, mosterd, ansjovis) ...
Ingrediënten: brood, mager rundsvlees, peper, zout, boter
Beginner Frans 4 personen

Soep van rucola met geitenkaas

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de aardappel, de ui en de prei fijn. Stoof aan in wat Alpro soya bakken en braden. Kruid met PH Pepermix ...
Ingrediënten: PH Italian Mix, eigeel, brickdeeg, Chavroux geitenkaas, tomaat
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Soep 4 personen

Tagliatelle scampi in roomsaus

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Kook water in een kookpot . Doe de tagliatelle erbij en laat de pasta gaarkoken. ...
Ingrediënten: tagliatelle, groentenbouillon, room, witte wijn , peterselie
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde steak met ratatouille

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Snij de courgette, aubergine, paprika’s en de ui in fijne sneetjes. Doe een flinke scheut olijfolie in een pot ...
Ingrediënten: steaks, ui, look, courgette, aubergine
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kalfscarpaccio met tonijnmayonaise (zonder eigeel)

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak het kalfsgebraad mooi rosé en laat afkoelen. ...
Ingrediënten: kalfsgebraad van ongeveer 600gr, eiwit, gehakte peterselie, mosterd, gehakte sjalot
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Koude tomatencrème

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Snijd de tomaten in stukken en vermeng ze met het brood zodat het brood kan weken. Doe dit dan samen met de overige ...
Ingrediënten: zeer rijpe tomaten, oud wit brood, rode paprika, knoflook, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Voorgerecht 4 personen