Saltimbocca op de grill met courgettes

Piet Huysentruyt - Piet speelt met vuur

Leg de kalfslapjes op het werkblad en kruid ze met peper en zout. Leg daarop de plakjes gedroogde ham, een plakje ...
Ingrediënten: eierdooiers, PH Italian Mix, rozemarijntakjes, courgette (of 2 kleine), mozzarella, in schijfjes
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Ricotta met chocolade en rode vruchten

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Schik de fijngesneden aardbeien, frambozen en myrtilles in een glas of een kommetje. ...
Ingrediënten: chocolade, ricotta, room, frambozen, blauwe bessen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Dessert 4 personen

Dagen Zonder Vlees: risotto met bospaddenstoelen, truffelolie en hazelnoot

Pieter Declercq

Snij de sjalot en look fijn. Hak de salie fijn. Rooster de hazelnoten en pijnboompitten in een pan zonder vetstof ...
Ingrediënten: risottorijst bv. Arborio, olijfolie, , sjalot, look
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Soepje van courgette en rucola met tomaat en mozzarella

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: groentebouillon, courgettes, rucola, zeezout, mozarella
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwijder buitenste bladeren van de sucrine. Snij grof en bak in een pan. ...
Ingrediënten: Comté kaas, sucrines, truffel, zure room, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Broodjes 4 personen

Gepaneerd kalfslapje alla Milanese

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Kruid de kalfslapjes met peper en zout. Dompel ze vervolgens in het losgeklopte ei, paneer ze in voldoende in paneermeel ...
Ingrediënten: mozzarella, kalfslapjes, eieren, paneermeel, boter
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

Spaghetti alla carbonara

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Kook de pasta al dente.   ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans 4 personen

Gestoofde peren met pure chocoladesaus

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de peertjes aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Zwarte pasta met ricotta

Albert Verdeyen - Start to Cook

Zwarte pasta is pasta die gekleurd is met de inkt van inktvis. Kook de pasta ‘al dente’. Zorg dat het water ...
Ingrediënten: verse zwarte tagliatelle, citroensap, ricotta, olijfolie, room
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Italiaans Hoofdgerecht 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen