Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwijder buitenste bladeren van de sucrine. Snij grof en bak in een pan. ...
Ingrediënten: Comté kaas, sucrines, truffel, zure room, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Broodjes 4 personen

Gestoofde peren met pure chocoladesaus

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de peertjes aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 Conference peren , 1 fles witte wijn , limoensap , 3 el honing , 160 g pure chocolade
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Dessert 4 personen

Gebakken rijst met kip en veel groenten

Ann Vertriest

Kook de rijst in 2 mokken licht gezouten water. Laat afkoelen. Snijd de uien, wortelen, look en paprika grof. Snijd ...
Ingrediënten: mok rijst, mokken gare kipfilet in stukken gesneden, uien, grote wortelen, teentjes look
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Thais 4 personen

De ideale restverwerking: groentenquiche

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de paprika’s, courgette, champignons en ajuin in kleine blokjes. Wring de ontdooide spinazie uit. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Thaiburger met Aziatische salade

Snijd het citroengras fijn. Verwijder eventueel de zaadlijsten van de chilipeper. Als je van pikant houdt, kan ...
Ingrediënten: citroengras, rode chilipepertjes, knoflook, rundergehakt, geraspte gember
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Thaise salade met rundsvlees, sesamzaad en sluimererwten

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Haal het vlees zeker 20 minuten tot 30 minuten voor het bakken uit de koelkast. ...
Ingrediënten: biefstukken (180g/pp), boter, peper en zout, gemengde jonge sla, sluimererwten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Thais Salade 4 personen

Zeebaars met gebraiseerde venkel en zeekraal

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Snijd de venkelknollen in 4 stukken en laat ze een 10-tal minuten koken in gezouten water. Haal ze uit het water ...
Ingrediënten: zeebaarsfilets op vel, Flandria venkelknollen, PH viskruiden, zeekraal, Alpro soya Bakken en Braden
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Venusschelpen en bouchotmosseltjes op Aziatische wijze

Was de mosselen en de venusschelpen grondig. ...
Ingrediënten: chilipepertje, groene selder, look, ui, venusschelpen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Leervis met olijvenpuree en sauce vierge

Club Camping

Fileer de mediterrane zeevis en snij hem in stukjes van een tiental centimeter breed. Kruid de filets naar eigen ...
Ingrediënten: zwarte olijven, tomaten, olijfolie, sjalotjes, limoenen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Aardappelpaella van vis en schaaldieren

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snijd de rattenaardappelen in plakjes en stoom ze op 120° gedurende 2’. ...
Ingrediënten: ratte aardappelen, look, PH Italian Mix, rozemarijn, gamba's
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen