Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Roquefortsalade met warme croutons en spekblokjes

Jamie Oliver - Jamie's Food Escapes

Zet een grote braadpan op een hoog vuur. Eens ze heet is, mag je er een paar goede scheuten olijfolie in gieten. ...
Ingrediënten: rode wijnazijn, Olijfolie (Extra Vierge), roquefortkaas, fijngesneden bieslook, walnoten (in plakjes)
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Salade 4 personen

Fingersandwiches met rosbief en mierikswortel

...
Ingrediënten: ijsbergsla, room, mierikswortel, rosbief, brood
Beginner Minder dan 15 minuten Brits Broodjes 8 personen

Oesters met Granny Smith en rode biet

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Haal de oesters uit de schelp en vang het sap op. Kook het sap op met water, citroensap en visbouillon. Breng op ...
Ingrediënten: platte oesters, granny smith, rode biet , gelatine, halfvolle yoghurt
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Carpaccio van meloen en rode paprika

Petra Vandewouer - De Perfecte Keuken

Gril de paprika’s in hun geheel in de oven 45’ tot ze zwart geblakerd zijn. Pel ze en verwijder de pitjes. ...
Ingrediënten: meloen (Charentais), rode paprika's, olijfolie, rucola (raketsla), Fleur de Sel
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Passievruchtensoepje met yoghurt

Claudia Allemeersch

Snij de sinaasappelen doormidden en pers het sap eruit. ...
Ingrediënten: sinaasappelen, passievruchten, halfvolle yoghurt, suiker, frambozen
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Dessert 4 personen

Crème Anglaise

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Giet melk in een kookpot en voeg een vanillestok toe. Laat dit koken en roer af en toe. ...
Ingrediënten: melk, vanillestok, eidooiers, kristalsuiker,
Beginner Minder dan 15 minuten Brits Dessert 4 personen

Varkenskotelet met Blackwellsaus

Wout Bru - MasterChef

Snij het sjalotje zeer fijn en bak aan. Deglaceer met witte wijn. Laat volledig uitkoken. ...
Ingrediënten: varkenskoteletten, sjalotjes, kalfsfond, room, pickles
Beginner Minder dan 15 minuten Brits Hoofdgerecht 2 personen

Verse tonijn met Griekse yoghurt

Claudia Allemeersch

Yoghurt laten uitlekken in een handdoek. Vermengen met een brunoise van komkommer, een geperst teentje look, een ...
Ingrediënten: verse tonijn, Griekse yoghurt, olijfolie, komkommer, grof zout
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Mayonaise

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Neem een ei en doe het in een mengkom en doe er een goede eetlepel mosterd bij. Doe er twee eetlepels witte wijnazijn ...
Ingrediënten: ei, mosterd, water, witte wijnazijn, olie
Beginner Minder dan 15 minuten Frans 4 personen