Cake van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit lekker gerechtje aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zoete aardappel, chiazaad, rijstdrink, cashewnoten, volkoren spelt
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen

Appel- en bosbestaart

Jamie Oliver - Jamie's American Road Trip

Je kunt het deeg met de hand maken of alle ingrediënten in een keukenmachine steken. Als je het met de hand doet, ...
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans Dessert 10 personen

Chili con carne

De meest gegoogelde recepten

Schil en snijd alle groenten fijn, pers de look. ...
Ingrediënten: uien, olijfolie, knoflook, gehakt, peper
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Mexicaans 4 personen

Spinazie-, banaan- en havermoutmuffins en soja kruidenlatté

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Snij de bananen in stukjes. Snij de spinazie grof. Doe alles behalve de havermout en volkorenbloem in een blender. ...
Ingrediënten: bananen, jonge spinazie, basilicum, eieren, bakpoeder
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Amerikaans 4 personen

Krokante zwezeriken met snijboontjes en kaasaardappelen in de oven

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Leg de zwezeriken in een pot. Steek de kruidnagels in de ajuin. Vul de pot verder met de geschilde en grof gesneden ...
Ingrediënten: kalfszwezeriken, wortelen, ui, selder, tijm
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Ovenschotel met rode quinoa, ei en spinazie

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

...
Ingrediënten: rode quinoa, sjalot, peper, zout, tijm
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Mexicaans 4 personen

Wilde eendenborst met appelsiensaus en sesamkroketjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Schil de aardappelen en kook ze gaar in gezouten water. ...
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers

Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius. ...
Ingrediënten: lijnbaars, grof zeezout, eiwit (2 eieren), venkel, kerstomaatjes
Dit kan iedereen Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen

Chateaubriand met bearnaisesaus en groentenfrietjes

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: chateaubriand , olijfolie, Provençaalse kruiden , half boter, half olijfolie, pastinaken
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Lamsgebraad in bladerdeeg met spinazie en champignons

Bak het gebraad aan alle kanten op een matig vuur aan in een pan met de boter en 1 eetlepel olie gedurende 10 tot ...
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Frans 4 personen