Lijnbaars in zoutkorst, boterboontjes, gepofte tomaatjes en waterkers
Matambre: Argentijnse rollade met spinazie en tomatensaus
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Flammkuchen met bacon en peer
Ingrediënten: bloem (gezeefd), droge gist (7g), olijfolie, zout, handwarm water
Quiche met makreel, roomkaas en pastinaak
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Tapas: pan con tomate, patatas bravas, croquetas de jamon
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Tartiflette met gepimpte salade
Loïc Van Impe - Loïc: Zot van Koken
Gegrilde lamsribbetjes met chimichurri-salsa
Ingrediënten: lamsribbetjes (Europees lam), ui, knoflook, platte peterselie, olijfolie
Tarte tatin van witloof
Petit four met chocolade of frambozen
Sofie Dumont - Sofie in de keuken van
Ingrediënten: limoen, rietsuiker, vers pompelmoessap, spuitwater, marsepein (50/50)