Zeeuwse mosselen met shiso, gember, limoen en curry

Sergio Herman

...
Ingrediënten: fijngesneden koriander, suiker, gembersap, agar agar, verse mayonaise
Expert Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Voorgerecht 4 personen

Thaise salade met curry en langoustines uit la Mamma

Sergio Herman - La Mamma

Voor de currysaus: schil en snij de ui, look en appel fijn. Stoof alles aan en voeg de grofgesneden stengel citroengras ...
Ingrediënten: appel, ajuin, citroengras, gele currypasta, kippenfond
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Garnalenbisque

Ann Vertriest

Stoof de garnalenpantsers en koppen aan in wat boter in een gewone braadpan. Wanneer ze beginnen te verkleuren ...
Ingrediënten: garnalen koppen en pantsers, (versgepelde) garnalen, cognac, ajuin, fijngesnipperd, look, fijngesnipperd
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Frans Soep 4 personen

Sint-Jakobsvrucht met worteldriekleur

Boxy & Boxy

We maken ook eerst de vinaigrette, gewoon alle ingrediënten goed mengen. ...
Ingrediënten: Sint-Jakobsvruchten (zonder koraal), wortel, wortel, wortels, rood witloof of roodloof
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch 4 personen

Gebakken ganzenlever met rode biet, poeder van peperkoek

Wout Bru

Rode bietmayonaise: Doe 1 ei en 2 eidooiers in een maatbeker. Voeg 6 dl druivenpitolie, 1 el mosterd toe, 3 el ...
Ingrediënten: ei, eidooiers, druivenpitolie, mosterd, rode bietpuree (gemixte, gekookte rode biet)
Gevorderde Tussen 60 en 90 minuten Frans Voorgerecht 4 personen

Rijstnoedelsoep met kip

Truong Thi Quyên (Gwen)

Was de kip. Snijd de ui in stukken. Bak steranijs, gember, kaneelstokjes, kruidnagels even in een pan met anti-kleeflaag. ...
Ingrediënten: witte radijs (daikon), kip van 1 kg, water, ui, steranijs
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Aziatisch Soep 4 personen