Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat met olijfolie

Maak onderaan in de tomaat een kruisje en dompel gedurende 10 seconden onder in kokend water. Schrik ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gebakken cantharellen met bladpeterselie

...
Ingrediënten: cantharellen, look, sjalotten, olijfolie, peper
Beginner Minder dan 15 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Rode aardappel met limoen

Was de aardappelen. Laat ze 20 minuten in gezouten water koken. Laat ze uitlekken. Snijd ze in 6 stukken zonder ...
Ingrediënten: limoenen, vastkokende rode aardappelen, sjalotten, olijfolie, sap van 4 limoenen
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Geroosterde groenten uit de oven

Pieter Declercq

Schrob de groenten proper. Verwijder het lof en schil ze eventueel. ...
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Gehakt- en aardappelballetjes op een stokje en tomatendip

Mitch Coldenhoff

Snij de tomaten in blokjes en laat inkoken samen met de tomatenpuree, ketchup en water. ...
Ingrediënten: aardappelen (bintje), eigelen, eiwitten, panko, gemengd en gekruid gehakt
Voor kinderen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Vijf heerlijke zelfgemaakte oliën, azijn en vinaigrettes

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de chili- en lookolie: doe de volledige chilipepers in een ovenschaal. Snij de ongepelde tenen look in twee ...
Ingrediënten: rode of groene chilipepers, look, roze peperbollen, Extra virgin olijfolie, rozemarijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Gemarineerde en gegrilde lamskoteletjes

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Meng in de vijzel of blender alle ingrediënten tot een homogene pasta. ...
Ingrediënten: verse rozemarijn, verse salie, look, basilicum, zongedroogde tomaat
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Tartaar van tonijn met koriander en gember

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij de tonijn heel fijn en doe in een kom. ...
Ingrediënten: sojasaus, koriander, versnipperd, wasabi, mayonaise, enkele druppels limoensap
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gehaktbroodje van lam en champignons

Jeroen Meus - Met Meus en Vork

Verwarm de oven voor op 175 ° C. Pel de teentjes knoflook. Maak de chilipeper schoon, verwijder de zaadjes en ...
Ingrediënten: olijfolie, boter, rozemarijntakjes, grof zout, eieren
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen