Sofies Feestmaand: Tongrolletjes, sint-jakobsvrucht, grijze garnalen en kreeftensaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de tongrolletjes: fileer de tong. Snij van de staart tot de kop langs de middengraat. Hou je mes tegen de ...
Ingrediënten: zeetongen (elk 500g), sint-jakobsvruchten, kreeftenbisque, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Je kan dit maken met gegaarde kippenbillen. Heb je dit niet? Gaar dan de kippenbillen in een lekkere bouillon. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Ovenschotel met kip, paprika en krieltjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Bereid de ovenschotel aan de hand van de stap-voor-stap-video. ...
Ingrediënten: krielaardappelen, rode paprika's, snoeptomaatjes, tomaten, rode ui
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Kabeljauwhaasje met amandelkorst en wortelpuree

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit gezonde visgerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: wortelen, rode ui, olijfolie, ras el hanout, curcuma
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Bak de fazant aan alle kanten mooi bruin. Voeg er de gesneden champignons, look, oesterzwammen en spek bij. Laat ...
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Raclette met kruidenboter en venkel-peersalade

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

...
Ingrediënten: aardappelen, verschillende raclettekazen naar keuze, boter (op kamertemperatuur), look, bieslook
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Pasta met sugarsnaps en pesto van postelein

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de pesto en pasta aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: Parmezaanse kaas, winterpostelein, pijnboompitten (geroosterd), look, olijfolie
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Groentencrumble met feta en noten

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de crumble aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: groene asperges, wortelen, koolrabi, boterraapjes, rode uien
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Cheeseburger deluxe met kip gebakken sla en truffel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwijder buitenste bladeren van de sucrine. Snij grof en bak in een pan. ...
Ingrediënten: Comté kaas, sucrines, truffel, zure room, peper
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans Broodjes 4 personen

Varkensmignonette met quinoa, portobello en sinaasappeldressing

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 1 sinaasappel, olijfolie , 1 el honing , verse bladpeterselie, 4 varkensmignonette
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen