Gerookte paling met rode biet en zure room

Sergio Herman

Vinaigrette Meng het rodebietensap met de olijfolie, de azijn en de sjalot en kruid met peper en zout. ...
Ingrediënten: Cabernet Sauvignon-azijn, sjalot, peper, zout, zure room
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Filodeeghapje met krabvlees, ricotta en courgette van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari

Verwarm de oven voor op 180°C. ...
Ingrediënten: gekookt krabvlees, courgette, venkel, eieren, ricotta
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Sint-Jacobsvruchten met appelsausje

Albert Verdeyen - Start to Cook

De saus moet puur natuur blijven, dus laat alles op een zacht vuurtje pruttelen. Door ze te laten inkoken, mengen ...
Ingrediënten: droge witte wijn, room (35-40%), visbouillon, compote van Granny Smith appels, Sint-Jacobsvruchten
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Voorgerecht 4 personen

Gevulde portobello's met spinazie en geitenkaas

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak dit lekker voorgerechtje aan de hand van deze stap-voor-stap-video. ...
Ingrediënten: portobello's, sjalotjes, jonge spinazie, olijfolie, crottin de chavignol (geitenkaas)
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Kleurrijke groentetaartjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de taartjes aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: courgette, courgette, wortel, speltmeel, Provençaalse kruiden
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Eiersalade met bieslook en tomaat

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het gerecht aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: volkoren speltbrood, eieren, volle natuuryoghurt, olijfolie, kurkuma
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Tomaat met spinazie en spiegelei uit de oven

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de tomaat met spinazie en spiegelei aan de hand van de video.  ...
Ingrediënten: 4 grote tomaten , een handvol spinazie , 4 eieren , een scheutje olijfolie , een scheutje balsamico azijn
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Asperges à la flamande à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak het recept aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: asperges, krulpeterselie, eitjes (hardgekookt), olijfolie, peper
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Gezonde kip-currysalade van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de kip curry aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: kipfilet, groentebouillon, mayonaise, Griekse yoghurt, lente-ui
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Pompoensoep met tofoe

Snijd de pompoen en selderij in kleine blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de tofoe in kleine schijfjes. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, selderijstengel, uien, tofoe, quinoa
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen