Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Je kan dit maken met gegaarde kippenbillen. Heb je dit niet? Gaar dan de kippenbillen in een lekkere bouillon. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Gegrilde kalfsziel met bloemkool, selder en granaatappel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Breek de bloemkool in stukken. Snij in roosjes. Stoom al dente. ...
Ingrediënten: kalfsziel (onglet), bloemkool, granaatappel, groene selder, komijnzaad
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Loempia met pompoen, kalkoenfilet en koolrabi

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200 graden. ...
Ingrediënten: loempiavellen, sojascheuten, kalkoenfilet, pijpajuinen, engelenhaar
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Aziatisch Hoofdgerecht 4 personen

Witloof in de oven

Snij de stronkjes witloof in twee en verwijder het hart. Sprenkel een scheutje citroensap over het witloof. ...
Ingrediënten: witloof, citroensap, suiker, plantaardige room bv. Alpro Soya Cuisine, plantaardige vetstof bv Alpro Bakken en Braden
Dit kan iedereen Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gegrilde zalm met knolselder, aardpeer en een coulis van spinazie

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Verwarm de oven voor op 200 graden. ...
Ingrediënten: zalm, spinazie, kippenbouillon, peper, zout
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Gebakken kwartel met raapjes en boskoopcompote

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voorzie twee kwartels per persoon. Verwarm de oven voor op 200 graden. ...
Ingrediënten: kwartels, raapjes, ajuin, peterselie, appels
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Mechelse koekoek met spinazie en shiitake

Luc Bellings

Blancheer de bladeren savooikool en koel af in ijswater ...
Ingrediënten: kippenborsten van een Mechelse Koekoek, wortelen, wit van prei, olijfolie, witte champignons
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

St-Jakobsvruchten met schorseneer, pastinaakpuree en een sausje van avocado

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het schillen van de pastinaak en snij deze in stukken. Snipper nu een sjalotje fijn en stoof aan in een ...
Gevorderde Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Sint-Jakobsvruchten met tomaat en zalmeitjes

Pascale Naessens

Maak een inkerving aan de onderkant van de tomaat in de vorm van een kruis. Snijd niet te diep, maar zorg ...
Ingrediënten: Sint-Jakobsvruchten, tomaat, zalmeitjes, lente-ui, hazelnootolie
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hapje 4 personen

Zalmfilets met broccoli en rijstnoedels

Let's Get Fit!

...
Ingrediënten: zalmfilet, ongekookte rijstnoedels, kleine garnalen, broccoli , baby-maïskolfjes
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 1 personen