Bananenbrood en sapje van rabarber, koolrabi en appel

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor het bananenbrood: weeg alle ingrediënten af. ...
Ingrediënten: bananen, volkorenbloem, kokosolie, rietsuiker, vanillestok
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Gebak 4 personen

Asperges met gebakken zalm en yoghurtsausje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Bereid de asperges: Maak de asperges schoon. Schil rondom van de punt naar beneden. Snij het 'kontje' ...
Ingrediënten: Belgische asperges, Griekse yoghurt, verse mayonaise, komkommer,
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Kabeljauw in groene kool met witte selder en een bieslooksaus

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Begin met het roosteren van de macadamianoten. Leg ze op een ovenplaat en zet ze ongeveer 5 minuutjes in een oven ...
Ingrediënten: kabeljauw, selder, groene kool, bieslook, cottage cheese
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Vegan milkshake, vegan ijsjes en zelfgemaakte vegan choco

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de ijsjes: De ijsjes bestaan uit twee smaken: een rood en een geel deel. Begin met de gele helft. Snijd hiervoor ...
Ingrediënten: amandelmelk, vegan 'cinnamon' roomijs, aardbeien, frambozen, agavesiroop
Beginner Meer dan 90 minuten Belgisch Dessert 4 personen

Fris lenteslaatje

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Snij de bonen, sluimererwtjes, raapjes, asperges, wortelen en courgette in stukken, en kook ze tot beetgaar (ongeveer ...
Ingrediënten: courgette, groene bonen, asperges, sluimererwtjes, wortelen
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Frans Hoofdgerecht 4 personen

Kalfsblanket voor hartpatiënt

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Snij het kalfsvlees in blokjes van 2x3 cm. Leg de blokjes vlees in een kookpot en zet ze onder water, laat dit ...
Ingrediënten: aardappel, courgette, rundsbouillon, ui, prei (wit)
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Vegan vol-au-vent met frietjes

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Voor de paddenstoelen (à blanc): borstel de paddenstoelen proper. Snij in twee of vier. Doe in een potje met olijfolie, ...
Ingrediënten: vegan kippenstuckjes (De Vegetarische Slager), paddenstoelen, citroen, peper, zout
Beginner Tussen 60 en 90 minuten Belgisch 4 personen

Vegan rijsttaart

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Begin met het deeg. Doe de bloem, kokosolie (koud), rietsuiker en zout in een blender of cutter. ...
Ingrediënten: tarwebloem, kokosolie (hard), ijswater, rietsuiker, zout
Belgisch 4 personen

Artisjok bereiden

Piet Huysentruyt - SOS Piet

Zet een kookpot met het water op het vuur en kruid goed met peper en zout. Voeg de PH-groentebouillon toe en het ...
Ingrediënten: peper, zout, artisjok, bloem, citroen
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Frans 4 personen

Wintersoep met rijst

Piet Huysentruyt - De Perfecte Keuken

Zet water op met PH Groentebouillon. ...
Ingrediënten: wortelen, aardappel, witte kool, prei, rode biet
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen