Frisco's van banaan en chocolade

Pieter Declercq

Snij de banaan in stukjes van 5 à 6cm. ...
Ingrediënten: bananen, chocolade, versiering naar keuze: nootjes, suikerparels, etc., lollystokjes,
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Aardbeien-bananenijs zonder ijsmachine

Pieter Declercq

Snij de banaan en aardbeien in stukken. Doe in een potje en vries in. ...
Ingrediënten: banaan, aardbeien, room, limoen, aardbeien
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

IJslolly's met blauwe bessen

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Het recept vind je in de video. ...
Ingrediënten: blauwe bessen, acaciahoning, limoen, Griekse yoghurt, verse munt
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Aardbeienijsjes van Sandra Bekkari

Sandra Bekkari - De zomer van Sandra

Snij de kroontjes van de aardbeien. ...
Ingrediënten: banaan, aardbeien, Griekse yoghurt, citroenbasilicum,
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Frietjes uit de oven met light dipsaus

Meng de Maredsous® met de yoghurt en de kruiden. Voeg peper en zout toe en zet 2 uur in de koelkast. ...
Ingrediënten: Maredsous® Smeerkaas Light, yoghurt, verse kruiden (koriander, peterselie, bieslook, basilicum, ..., aardappelen (vastkokend), olijfolie
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Quiche met geitenkaas, gerookte zalm en aubergines

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Doe de bloem, koude boter en zout in de cutter. Cutter fijn tot een zanderige structuur. Voeg 60 ml water toe en ...
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Ijssoufflé van yoghurt en witte chocolade met rabarber en kaneelkrokantje

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Smelt de witte chocolade au bain-marie (een kom in een kom met warm water). ...
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Stoofpot van varkenswangetjes en Gust bier

Pieter Declercq

Kruid de varkenswangen met peper en zout. Haal door de bloem. Schud het overtollige bloem er af. ...
Ingrediënten: varkenswangen, peper, zout, bloem, boter
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 4 personen

Lasagne met kip, prei, spinazie en raapsteeltjes

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Voor de kip: smelt de boter met de olijfolie. Kruid de billen met peper en zout. Bak het vlees aan. Draai om als ...
Ingrediënten: prei, raapstelen, spinazie, boter, peper
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen

Brochette van tofu en zoete aardappel

Snij de tofu in stukjes. Meng met de olijfolie en cajun. Laat twee uur rusten in de koelkast. ...
Ingrediënten: tofu (natuur), rode ui, zoete aardappelen, cajun kruiden, olijfolie
Dit kan iedereen Meer dan 90 minuten Belgisch 2 personen