Snelle ketchup à la Bekkari

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak de ketchup aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: tomatenpuree, look, sjalot, water, honing
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Dipsaus met rode biet en feta

Pieter Declercq

Doe alles in een blender. ...
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Salade van veldsla, kip, knolselder en aardpeer met kappertjesvinaigrette

Sofie Dumont - De Keuken van Sofie

Je kan dit maken met gegaarde kippenbillen. Heb je dit niet? Gaar dan de kippenbillen in een lekkere bouillon. ...
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Belgisch 4 personen

Opgevulde tomaatjes met Maredsous

Was de kerstomaatjes en snij ze in twee. ...
Ingrediënten: kerstomaatjes, Maredsous® Dubbelroom, Lompeieren, ,
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 4 personen

Hemelse havermoutpap met verse amandelen & munt

Giet de Alpro Amandelmelk in een kleine kookpot samen met een snuifje kaneelpoeder en de havermout. ...
Ingrediënten: (Alpro) Amandelmelk, havermout , kaneelpoeder, gehakte munt, appel
Dit kan iedereen Minder dan 15 minuten Belgisch 1 personen

Gebakken zalm met sesamkorst, wasabimayonaise en edamame

Sofie Dumont - Sofie in de keuken van

Was de Romeinse sla. Neem een mooie schotel en leg wat Romeinse sla in de schotel. Snij de rest van de sla fijn. ...
Ingrediënten: edamamebonen, daikon, Romeinse sla, waterkers, sjalot
Beginner Tussen 15 en 30 minuten Japans Salade 4 personen

Wok met veel groenten en noedels van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Wok zelf aan de hand van het videorecept. ...
Ingrediënten: zoete aardappelen, rijstazijn, sojasaus, sesamolie, sriracha
Beginner Tussen 30 en 60 minuten Japans 4 personen

Gezonde croque van zoete aardappel

Sandra Bekkari - Open keuken met Sandra Bekkari

Maak deze croque aan de hand van de video. ...
Ingrediënten: zoete aardappel, olijfolie, madrascurry, tomaten, komkommer
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch 4 personen

Pompoensoep met tofoe

Snijd de pompoen en selderij in kleine blokjes. Pel en snipper de uien. Snijd de tofoe in kleine schijfjes. ...
Ingrediënten: pompoenvlees, selderijstengel, uien, tofoe, quinoa
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Soep 4 personen

Parelhoen met kleine groenten

Verwarm de oven voor op 210 °C. ...
Ingrediënten: sperzieboontjes, sjalotjes, appel, wortelen, parelhoenboutjes (150gr/stuk)
Dit kan iedereen Tussen 15 en 30 minuten Belgisch Hoofdgerecht 4 personen